Rüyada su altında olduğunu görmek

Rüyada su altında olduğunu görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında olduğunu gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada suyun içinden altın toplamak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sağlığın da bozulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada suyun altında nefes tutmak insanlardan uzaklaşılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada sular altında kalmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yatağın altında su görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, işlerinin kapanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında şehir görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin altından su aktığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini suyun altında görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top