Rüyada su bardağı almak

Rüyada su bardağı almak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su bardağı almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının bardağından su içmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok büyük ses getireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Rüyada su bardağı kırmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine bir bardak su vermek sorumluluk alacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardakla su içmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu bardak kırmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardakla su ikram etmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardakla çok su içmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, günahlarından tövbe etmeye yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top