Rüyada sünnet olmamak

Rüyada sünnet olmamak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada sünnet olmamak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğun sünnetini görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sünnet olmuş erkek görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnetli birini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu sünnet etmek sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu sünnet etmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada sünnet merasimi görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Rüyada yatsı namazının sünnetini kılmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top