Rüyada sünnet yaptığını görmek

Rüyada sünnet yaptığını görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada sünnet yaptığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada sünnet yapılırken görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret eder.

Rüyada sünnetli birini görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işinde başarılı olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sünnet olduğunu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet yemeği vermek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sünnet kartı görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sünnet cemiyeti görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sünnet olmuş bebek görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeği sünnet etmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top