Rüyada tabanca almak

Rüyada tabanca almak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca almak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada tabanca vermek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kuru sıkı tabanca görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca kaybetmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada mantar tabancası görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işarettir.

Rüyada iki tane tabanca görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, insanların güvenini kazanacağına yorulur.

Rüyada tabancayla kurşun atmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top