Rüyada tırnağın koptuğunu görmek

Rüyada tırnağın koptuğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, başka işler deneyeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalettir.

Rüyada tırnağın koptuğunu gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada tırnak atmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağı görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sermaye kaybedeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada tırnak yediğini görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak soymak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak uzamak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına yorulur.

Rüyada tırnak pisliği görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top