Rüyada üç bardak görmek

Rüyada üç bardak görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada üç bardak gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Rüyada birine boş bardak vermek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada boş cam bardak görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, planların sarkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten bardak atmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Rüyada birisine bardakla su vermek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı plastik bardak görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, şansının kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu su bardağı görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardakta buz görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeni bardak görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top