Rüyada uyurken kendini görmek

Rüyada uyurken kendini görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyurken kendini gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada uyurken rüya görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği uyurken görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını uyurken görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kariyer edineceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada herkesi uyurken görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada annesini uyurken görmek rahat bir hayat yaşanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada patronu uyurken görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top