Rüyada bacakları almak

Rüyada bacakları almak arkadaştan görülecek faydaya, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakları almak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada bacakta şişlik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacakta killari almak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, tamamlanmadan kalacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bacağını jiletle almak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan tüy almak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, zenginliğini kaybedeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Rüyada yanmış bacak görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının bacaklarını kıllı görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top