Rüyada vurulacağını görmek

Rüyada vurulacağını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok sıkıntı çekeceğine, hainlik yapacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada vurulacağını gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu vurulmuş görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının vurulmasını görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, mevlit okutacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek azap çektiğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vurulup kan görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, iyi şartlara kavuşacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top