Rüyada yılanın ısırmasını görmek

Rüyada yılanın ısırmasını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasının rahatlayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ısırmasını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılan ısırılmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını yılan ısırmasını görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın ısırması görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top