Rüyada yıldız almak

Rüyada yıldız almak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız almak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Rüyada yıldızı elinde görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Rüyada güneş ay yıldız görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda rahatlamaya alamet eder.

Rüyada ay yıldız güneş görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde yıldız görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada üç yıldız görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, umutlarını yitireceğine, rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yıldızlı gece görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz yıldızı bulmak esenlik içinde olacağına, rahat erileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işarettir.

Rüyada yıldız patlaması görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top