Rüyada yükseklikten bakmak

Rüyada yükseklikten bakmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kötü karakterli bir kadına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yüzünde güller açacağına, paraya ve mala kavuşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseklikten bakmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada şehre yüksekten bakmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten denize bakmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten şehre bakmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına, zor günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada yükseklere bakmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top