Rüyada yüzünü siyah görmek

Rüyada yüzünü siyah görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetin bollaşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek gelirinin azalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yüzlü kadın görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek refah içinde olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak isteklerin yerine geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü siyah görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top