Rüyada bardak görmek

Rüyada bardak görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, yolculuğa çıkmaya, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret eder.

Rüyada bardak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada cam kupa bardak görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Rüyada bardak düştüğünü görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir bardak çay içmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada bir bardağa su doldurmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, dileklerin kabul olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil su bardağı görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardağı kırık görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada ters bardak görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top