Rüyada başkasına gömlek almak

Rüyada başkasına gömlek almak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Rüyada başkasına gömlek almak gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada kot gömlek giymek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hastalıkların biteceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırışık gömlek giymek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ters gömlek giymek hayatını yoluna sokacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek kesmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak işlerinin hal yoluna gireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek almak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ölüden gömlek almak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top