Rüyada başkasının ayağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayağının kesildiğini görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kesilmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek inancını bir kenara atacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, büyük paralara sahip olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek büyük bir aşk yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine delalet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek zenginliğin kapılarının açılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top