Rüyada başkasının balkonunu görmek

Rüyada başkasının balkonunu görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının balkonunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Rüyada balkon yaptırmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda köpek görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Rüyada balkondan aşağı inmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda görmek işlerinin duracağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada balkonda şarkı söylemek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkon camı görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, toplumda yükseleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top