Rüyada başkasının kel olduğunu görmek

Rüyada başkasının kel olduğunu görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, razı geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kel birini saçlı görmek şöhret elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kel sevgili görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, örnek insan olacağına tabir olunur.

Rüyada kel adamla evlenmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendi işinin sahibi olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kel cüce görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kel tavuk görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, küslükleri gidereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada oğlunu kel görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kel olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top