Rüyada başkasının silahını almak

Rüyada başkasının silahını almak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının silahını almak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada boş silah görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kurşunlanmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı polisler görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde silah taşımak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş silah görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, güzel haberlerin alınacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Rüyada silah kullanmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top