Rüyada bir kutu görmek

Rüyada bir kutu görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kazancının günden güne artacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kutu gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Rüyada sarı kutu görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadife kutu görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı kutusu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kutusu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Rüyada ayran kutusu görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada altın kutu görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada para kutusu görmek işlerin yoluna sokulacağına, talihinizin artacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işaret eder.

Rüyada saat kutusu görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top