Rüyada birine tarak vermek

Rüyada birine tarak vermek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulur.

Rüyada birine tarak vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden tarak aldığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada altın tarak görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde tarak görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarak yutmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeni tarak görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe tarak görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada saçını tarakla taramak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top