Rüyada birini boyu uzun görmek

Rüyada birini boyu uzun görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, arif kimselerden sayılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalettir.

Rüyada birini boyu uzun gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek sorunlarının çözüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada uzun boylu adam görmek iş hayatında başarılı olmaya, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek iyi bir patron olacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top