Rüyada birini kilo vermiş görmek

Rüyada birini kilo vermiş görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada birini kilo vermiş gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada kendini çok kilolu görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu bebek görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo almak sevilip sayılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, akıllı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kadın kilodu giymek yeni işler peşinde koşulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada kendini kilo almış görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalettir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top