Rüyada birinin kulağını görmek

Rüyada birinin kulağını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok ünlü bir kişi olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kulağını gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada kulak hastalığı görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak tıkamak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kulağını delmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet eder.

Rüyada kulak kestiğini görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kulağı kıllı görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakları kepçe görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına fısıldamak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Rüyada köpek kulağı kesmek yönetici makamına geleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top