Rüyada birşeyden kaçmak

Rüyada birşeyden kaçmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşeyden kaçmak gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada dövüşten kaçmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulur.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymundan kaçmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada eşinden kaçmak sorunlu bir döneme gireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkudan kaçmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine inanılır.

Rüyada insanlardan koşarak kaçmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle kaçmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top