Rüyada büyü olduğunu görmek

Rüyada büyü olduğunu görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü olduğunu gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapan hoca görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek hoşgörülü biri olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gögüs büyümesi görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada birini büyümüş görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapan görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyü bozdurmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada büyümüş çiçek görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top