Rüyada büyü yaptığını görmek

Rüyada büyü yaptığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, zor zamanların sona ereceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada büyü yapan hoca görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü çözmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, özlemlerini bitireceğine yorulur.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği büyümüş görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek kötü sözler duylacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gögüs büyümesi görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top