Rüyada büyü yaptırdığını görmek

Rüyada büyü yaptırdığını görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada büyü yaptırdığını gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü kağıdı görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına yorulur.

Rüyada büyü yapan kişi görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hayır ve bereketin artmasına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı büyüyen bebek görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yaşanan kötü anıların silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada evde büyü görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü büyümüş görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top