Rüyada büyük abdestını yaptıgını görmek

Rüyada büyük abdestını yaptıgını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestını yaptıgını gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada büyük abdestine basmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini çamaşırına yapmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Rüyada başkasını büyük abdestini yaparken görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top