Rüyada altın koltuk görmek

Rüyada altın koltuk görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada altın koltuk gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada koltuk altında saç görmek tekin olmayan işlere girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, lüks içinde olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında toz görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altında kıl görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, büyük zararlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altında çıban görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top