Rüyada altın yumurta görmek

Rüyada altın yumurta görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hastalıkların uzak duracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada altın yumurta gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak sevdiği kişileri çok üzeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altında yumurta görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada altın yumurta görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek başına türlü belalar geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk altından yumurta almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, helal ekmek yiyeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top