Rüyada çok eşarp görmek

Rüyada çok eşarp görmek hastalanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kara kara düşünür olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok eşarp gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada eşarp aldığını görmek hem de zengin biri olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz eşarp vermek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek rızkının artacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eşarp almak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, önünü açacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu eşarp örtmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp almak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, güzel bir hayat geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi eşarplı kadın görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada ipek eşarp görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top