Rüyada çok makyaj yapmak

Rüyada çok makyaj yapmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada çok makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz makyajı yapmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne makyaj yapmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı makyaj yapmak tüm isteklerine kavuşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi makyaj yapmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gelin makyajı yapmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah makyaj yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top