Rüyada çok silah görmek

Rüyada çok silah görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok silah gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Rüyada silahlarla çatışma görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye silah vermek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı terörist görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada silah deposu görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendi silahıyla vurulmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı catismak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla birinin öldürüldüğünü görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yaşamının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada silahla adam öldürmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kafasının da rahat edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top