Rüyada çok tabanca görmek

Rüyada çok tabanca görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada çok tabanca gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada tabancayla öldürülmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca vermek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin çok iyi olacağına, şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak geçim sıkıntısının olmayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada iki tane tabanca görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada tabanca düşürmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada tabanca kılıfı görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top