Rüyada çok zayıflamak

Rüyada çok zayıflamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada çok zayıflamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek insanlarla tartışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top