Rüyada denizin buz görmek

Rüyada denizin buz görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada denizin buz gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada buzlu denizde yürümek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada buzlu denize düşmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde buz görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada buz denizi görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada denizi buzlu görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu denize girmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek çekilen çilelerin sona ereceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif

Merhaba gündüz niyetine rüyamda dostumla buz tutmuş denizin üstünde hizasında uçuyorduk. Kanatlarımiz yoktu ama yatay şekilde buzdan güç alıp üstümüz islanmadan ilerliyorduk. Bunu uçmak olarak tanımlamistik. Gayet güzel ilerlerken buzlu bir adaya varmak üzereyken bir kısımda sular eridi. Suya battık. İp bulduk biraz üste çıktık. Kıyıdaki kızlara polisi aramalarını söyledik,bizi kurtarması için. Ama aramadilar,gel gel yaptılar. Arkadaşım gidince,onu kurtarmak isterken kız buzların altında kaybold

Scroll to Top