Rüyada deprem oluyor görmek

Rüyada deprem oluyor görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem oluyor gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada depremde sağ kalmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel ve deprem görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem korkusu yaşamak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem zelzele görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top