Rüyada doktoru görmek

Rüyada doktoru görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada doktoru gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada doktoru öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek rızkından olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktorla evlendiğini görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada doktor elbisesi giymek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet eder.

Rüyada doktorunu görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada doktordan kaçmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top