Rüyada dolaşan kedi görmek

Rüyada dolaşan kedi görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dolaşan kedi gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hırpalanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Rüyada evde dolaşan kedi görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi doyurmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kedileri doyurmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aç kediyi doyurmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada aç kedi doyurmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi doyurmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top