Rüyada duvarda kir görmek

Rüyada duvarda kir görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda kir gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada kirli duvarı silmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarını kirli görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı kirli görmek yol kat edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın kirlendiğini görmek güzel haberler alınacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarının kirlendiğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarlarını kirli görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada duvarları kirli görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada kirli duvar görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top