Rüyada el öpmek öptürmek

Rüyada el öpmek öptürmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada el öpmek öptürmek gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada öğretmeninin elini öpmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada elin içini öpmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini öpmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek endişelerinden kurtulacağına, aksiliklerin aşılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada önemli birinin elini öpmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elini öpmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin içini öpmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top