Rüyada eli olmayan adam görmek

Rüyada eli olmayan adam görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada eli olmayan adam gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada bir adamla el ele tutuşmak hayatının daha kolay hale geleceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli bıçaklı adam görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada elinde bıçak olan adam görmek daima afiyette olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntısının biteceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam eli öpmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada eli sopalı adamlar görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, düşmanından uzak olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli baltalı adam görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top