Rüyada elin kınalı olduğunu görmek

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işarettir.

Rüyada elin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada elle kına yakmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, kariyerinde atılım yapacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ellerime kına yakmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yüceltileceği sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, girişimlerde bulunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada kına eline sürmek işlerini hafifleteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top