Rüyada eski eşiyle öpüşmek

Rüyada eski eşiyle öpüşmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada eski eşiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada eski eşini gülerken görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinin abisini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşten para almak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin akrabalarını görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin evini görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi ölmüş görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşe sarılmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top