Rüyada eski sevgiliden bir şey almak

Rüyada eski sevgiliden bir şey almak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden bir şey almak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliye bir şey vermek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bir şey almak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eski bir şey görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir şey almak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye bir şey vermek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin şeyini görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top