Rüyada eski sevgilin görmek

Rüyada eski sevgilin görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilin gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada eski sevgiliden haber almak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski eski sevgiliyi görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kendine geleceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top