Rüyada gökyüzünde ay görmek

Rüyada gökyüzünde ay görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ay gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top