Rüyada göz kalemi görmek

Rüyada göz kalemi görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, ruhunu güzelleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada göz kalemi satın almak borçlarını ödeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine göz kalemi sürmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne kalem çektiğini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dualarının karşılığını alacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kalemi açmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, mevki kazanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kalemi almak bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, güzel bir hayat süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top